Accountancy

Accountancy

Juma Accountancy & Belastingadvies verricht alle accountancy diensten voor het MKB, zoals het voeren of begeleiden van uw administratie, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van uw belastingaangiften. Wij kunnen ook accountantsverklaringen verstrekken, professionele prognoses opstellen en managementondersteuning bieden.

Accountancy en advies

Met onze accountancy diensten gaan wij echter nog een stapje verder. Door middel van tussentijdse rapportages wordt u door uw vaste contactpersoon continu op de hoogte gehouden van uw bedrijfsresultaten en ontwikkelingen daarin. Zo heeft u advies op maat van iemand die volledig op de hoogte is van de accountancy van uw bedrijf. Hierdoor bent u in staat om de zaken, indien nodig, tijdig bij te sturen.

Dienstverlening op maat

Wij passen onze dienstverlening op het gebied van accountancy geheel aan uw wensen aan:

  • Wilt u zelf de administratie voeren: dat kan prima. U kunt dit doen op een eigen pakket of op een online pakket wat wij u ter beschikking stellen en dat wij kunnen inlezen, zodat wij op een efficiënte manier uw jaarcijfers en belastingaangiften kunnen verzorgen;
  • U kunt aangeven wanneer u de jaarcijfers of belastingaangiften wenst te ontvangen;
  • U kunt aangeven hoe vaak u tussentijdse financiële overzichten wilt ontvangen.

Uw gehele administratie online!

Wij werken, naast Unit4 software, ook met Accountinghub. Het hart van dit product is Yuki, een van de meest gebruikersvriendelijke administratiepakketten in Nederland. Het is een online pakket waarbij je dagelijks de administratie up to date kunt hebben en actuele managementinformatie ter beschikking hebt.
Lees verder...


Vaste prijs

Wij kunnen met u een vaste prijs afspreken voor de door u afgenomen accountancy diensten, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij specificeren deze prijs, zodat transparant wordt waar u voor betaalt, en u tevens weet waar u aan toe bent en niet meer voor verrassingen komt te staan.

Vragen over accountancy door Juma Accountancy & Belastingadvies uit Breda?

Neem voor meer informatie over accountancy, of een overzicht van de mogelijkheden op het gebied van accountancy, gerust eens contact met ons op!