Het meest gebruikersvriendelijke online administratiepakket Yuki

Het meest gebruikersvriendelijke online administratiepakket Yuki

Wij werken, naast Unit4 software, ook met Accountinghub. Het hart van dit product is Yuki, een van de meest gebruikersvriendelijke administratiepakketten in Nederland.

Het is een online pakket waarbij je dagelijks de administratie up to date kunt hebben en actuele managementinformatie ter beschikking hebt.

Scannen, uploaden en e-mailen van documenten, herkenning en verwerking van inkoop- en verkoopfacturen en het automatisch downloaden van de bankafschriften, online werken en managementinformatie in één geïntegreerd systeem. Makkelijker, overzichtelijker en sneller kan het niet.

Hoe werkt het?

U scant een document of maakt een foto met uw mobiele telefoon en het wordt automatisch door een slimme herkenning in de administratie verwerkt. Deze is dan altijd up to date en u heeft bovendien 24/7 toegang tot uw administratie en de managementinformatie. U bent ook nooit meer uw documenten kwijt.

Meer informatie over administratiepakket Yuki?

Bent u ook enthousiast geworden over Yuki? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over het werken met Yuki!

Introductiefilm Yuki