Belastingadvies

Belastingadvies

Juma Accountancy & Belastingadvies regelt voor u alle belastingaangiften zoals bijvoorbeeld aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Wij zullen u ook pro-actief adviseren om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk belasting betaalt.

Welke belastingadviezen

Onze belastingadviezen hebben betrekking op alle fiscale en financiële aspecten van het ondernemen, zoals bijvoorbeeld de gevolgen van het huren of kopen van een bedrijfspand of bedrijfsauto, een bedrijfsovername of –fusie of de wijziging van uw ondernemingsvorm.

Zo geven wij starters naast belastingadvies ook advies over de te kiezen ondernemingsvorm, hun administratie, en waar ze bij het starten van een onderneming mee te maken krijgen op het gebied van belastingen. En wij doen dit niet in de vorm van complexe belastingadviezen, maar in gewoon begrijpelijk Nederlands.

Belastingadvies door zeer ervaren belastingadviseurs

Wij hebben zeer ervaren en goed opgeleide belastingadviseurs in eigen huis. En voor alle specialismen op het gebied van belastingadvies kunnen wij indien nodig gebruik maken van de specialisten van Fiscount, een samenwerkingsverband waarbij meer dan 700 kantoren zijn aangesloten.

Vragen over belastingadvies door Juma Accountancy & Belastingadvies uit Breda?

Neem voor meer informatie over belastingadvies, of een overzicht van onze mogelijkheden op het gebied van belastingadvies, gerust eens contact met ons op!