Diensten

Diensten

Juma Accountancy & Belastingadvies verricht voor alle MKB ondernemers diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en loonadministratie. Wij richten onze dienstverlening in vanuit de wensen van onze cliënten.

Accountancy

Juma Accountancy & Belastingadvies verricht alle accountancy diensten voor het MKB, zoals het voeren of begeleiden van uw administratie, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van uw belastingaangiften. Wij kunnen ook accountantsverklaringen verstrekken, professionele prognoses opstellen en managementondersteuning bieden.
Lees verder...

Belastingadvies

Juma Accountancy & Belastingadvies regelt voor u alle belastingaangiften zoals bijvoorbeeld aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Wij zullen u ook pro-actief adviseren om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk belasting betaalt.
Lees verder...

Loonadministratie

Uw complete loonadministratie en de daarbij behorende aangiften loonheffing en opgaven aan pensioenfondsen kunt u geheel uit handen geven aan Juma. De loonadministratie verzorgen wij al vele jaren geheel in eigen huis, waardoor u desgewenst rechtstreeks contact kunt houden met degene die uw loonadministratie verzorgt.
Lees verder...