Waarom Juma

Waarom Juma

Wij onderhouden een persoonlijk contact met u als klant, waardoor wij als organisatie laagdrempelig te benaderen zijn. Wij staan open voor al uw vragen en opmerkingen. U kunt ons te allen tijde bellen, faxen, e-mailen of gewoon langskomen.

Flexibele samenwerking

Wij zijn flexibel in de vorm waarin u met ons wilt samenwerken:

  • Wij verzorgen op ons kantoor de gehele administratie;
  • De administratie op uw vestiging door één van onze medewerkers laten verwerken;
  • Intern verwerkt uw eigen personeel de administratie onder onze aansturing en begeleiding;
  • De administratie kan worden gevoerd in een online administratiepakket, waardoor u continu inzicht houdt in uw cijfers.
  • In alle gevallen zorgen wij ervoor dat u de benodigde managementinformatie uit de administratie ontvangt met daarbij onze visie over het functioneren van uw onderneming. De fiscaal benodigde werkzaamheden worden of door ons afgehandeld of door ons begeleid.

Administratieve lastenverlichting

De verwerking van uw administratie doen wij vanzelfsprekend zo efficiënt mogelijk. De wijze van aanlevering, de inrichting van uw kasadministratie en een scheiding tussen zakelijk en privé zijn essentiële zaken voor een snelle, efficiënte verwerking van uw administratie. In overleg met u hierover realiseren wij een besparing in tijd en kosten voor u. Zo kunt u uw administratie desgewenst digitaal aanleveren, waardoor wij deze ook digitaal kunnen inlezen. U ontvangt hiervoor een duidelijke handleiding van ons. Hierdoor ontstaan efficiency-voordelen en lastenverlichting voor u.

Startersbegeleiding

Door onze ruime ervaring met startende ondernemers kunnen wij de oprichtings-werkzaamheden voor u uitvoeren, dan wel begeleiden of met u meedenken. Voorts informeren wij u uitgebreid over alle zaken waar u als starter mee te maken krijgt zoals:

  • de opzet van de administratieve organisatie;
  • de fiscale regels; - uw ondernemingsplan;
  • uw bedrijfsfinanciering;
  • uw verzekeringen.

Belastingen

Bij uw belastingaangiften zorgen wij ervoor dat u, binnen de grenzen van het aanvaardbare, zo min mogelijk belasting betaalt.

Heldere adviezen

Wij geven heldere adviezen over uw administratie- en belastingzaken. Het is onze taak te zorgen dat u onze adviezen begrijpt, zodat u een weloverwogen beslissing kan nemen.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij hanteren heldere en betaalbare tarieven en bieden u een uitstekende kwaliteit voor alle aan te bieden diensten. Voor de handhaving van onze kwaliteit zijn wij aangesloten bij de Fiscount Adviesgroep, het NBA (voorheen NIVRA) en het College van belastingadviseurs. Met hen hebben wij efficiënt collegiaal overleg, waardoor wij onze diensten zo breed mogelijk kunnen aanbieden, tegen een voordelig tarief. alle MKB ondernemers diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en loonadministratie.

Kennismaking

Wij nemen uitgebreid de tijd om kennis met u te maken. Kosteloos en vrijblijvend bespreken wij hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Algemene voorwaarden